Pages

15 Kasım 2013 Cuma

iCare Data Recovery 2014 Son Sürüm Full Crack indir

Arkadaşlar merhaba sizlere geçenlerde Easy Recovery adlı veri kurtarma programını tanıtmıştır. Şuan sizlere onunla eş değer iCare Data Recoveryprogramını tanıtacağım. iCare Data Recovery popüler veri kurtarma programıdır.
iCare Data Recovery Programı Hakkında Kısa Açıklama :
iCare Data Recovery Software, 4 bölümden oluşan bir veri kurtarma programıdır. Silinmiş olan dosya, resim v.s kurtarmanıza yarar ve size farklı 4 özellik sunar.
Partition Recovery: Bozuk sürücüler, yanlışlıkla formatlanmış diskler, bozuk FAT ya da olası bir veri kaybı durumlarında kurtarma işlemi gerçekleştirir.
Advanced File Recovery: Gelişmiş dosya kurtarma özelliği ile insan hatası, yazılım hatası ya da bir virüs nedeni ile silinmiş, hasar görmüş dosyalarınızı kurtarmaya yarar.
Deep Scan Recovery: Derin tarama özelliği RAW arama adlı teknolojiyi kullanır, Partition Recovery, Format Recovery, Advanced Files Recovery ile başarısız olursanız Derin tarama özelliğini kullanmanız önerilir. Deep Scan Recovery yapmış olduğu derin tarama ile en iyi sonucu size verir.
Format Recovery: Disk, hafıza kartı, SD kartlar ve benzeri kartlarınızı yanlışlıkla sildiniz ya da formatladınız Format Recovery özelliği ile ister hızlı format atılmış olsun isterse tam format, verilerinizi kurtarmanıza olanak sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder