Pages

8 Aralık 2013 Pazar

Adobe Muse CC 7 Full Crack

Arkadaşlar Merhaba sizlere bu gün Adobe Muse CC 7Sürümünü Full olarak anlatacağım Adobe Muse CC7 Full ve Tam’dır bilgisayarınızda sorunsuz kullanabilirsiniz
Adobe Muse CC 7 Hakkında Açıklama
Adobe Muse CC 7,Masaüstü ve mobil aletler için tek bir kod satırı dahi yazmadan web standartlarına uygun dinamik internet siteleri oluşturup yayınlayın. Çok iyi bildiğiniz araçları ve onlarca web fontunu kullanarak özgürce tasarım yapın. Slayt gösterileri ve formlar gibi etkileşimler ilave edin ve daha fazlasını keşfedin. Dilediğiniz yerden kolayca paylaşmak için dosyalarınızı Creative Cloud™’a kaydedin. Tüm yaratıcı dünyanız tek bir merkezde toplanıyor. Yalnızca Creative Cloud’da.
Öne çıkan yeni özelliklere bakın
İnternet sitenizde ufak tefek aktüellemeler yapmaktan kurtulun. Kolayca kaydırılabilir animasyon efektleri oluşturun. Dilediğiniz sağlayıcıda barındırılan sitelerinize iletişim formları ilave edin. Ve çok daha fazlasını yapın. Tüm bu yeni özellikler Adobe® Muse™ CC yazılımında!
Tarayıcıda tertip etme
Site sahiplerinin, mizanpaj veya yapıyı etkilemeden tarayıcı kullanarak yayındaki internet sitelerinin muhtevası üzerinde değişiklikler yapmalarını sağlayın. Değişiklikleri özgün Adobe Muse CC dosyalarıyla birleştirip birleştirmeyeceğinize siz karar verin.
Creative Cloud’un bir parçası
Creative Cloud’un bir parçası olan Adobe Muse CC ile yaratıcı süreciniz daha meselesiz, daha pratik ve daha irtibatlı bir hal alacak. Uygulamayı tek uygulama azalığı seçeneğiyle veya diğer tüm yaratıcı araçları içeren Creative Cloud tam azalık seçeneğiyle alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder